Anbefalinger

Julie Christina Steen, Stud. Cand.scient.

Gert har en evne, et nærvær og et engagement som er helt uovertruffen i forhold til at videregive forståelsen for matematik til andre.

Han tilpasser og videreformidler matematik, så det passer til ens individuelle indlærings måde og ud fra det niveau man er på. Han er fantastisk god til at lære fra sig. Gert har i høj grad givet mig en god fagforståelse og et solidt fundament for hvordan jeg tænker matematisk, som jeg efterfølgende gør god brug af på mit studie på universitetet.

Brian Ustrup, Matematiklærer

“Jeg læste hhv. Mat C og Mat B hvor Gert faciliterede undervisningen, dette til senere brug for at læse matematik som linjefag på lærerseminariet. Gerts undervisning er konkret, målrettet og samtidig dynamisk. Gert evne til at uddybe og udlede fagligt tunge emner holder selv uhomogene elevgrupper på sporet. Min undervisning til dagligt vil altid være inspireret af Gerts.

Kan varmt anbefales.”

 

Tala Abduljalil

Jeg har haft Gert som underviser i både matematik B og A, og jeg kunne bogstavelig talt ikke være mere tilfreds og glad for hans undervisning!

Han er super energisk, organiseret, brænder for matematik og for at hjælpe sine elever med de ting, de har svært ved! Og han har virkelig intet imod at gentage forklaringer så mange gange indtil man forstår det!

Der var virkelig ikke én eneste dag, hvor han dukket op til undervisningen i dårligt humør – altid smilende og klar til dagen!

Derudover var han ret god til at henvise os til at fokusere på de vigtigste ting (=eksamensrelateret), men var også mere end glad for at forklare ting der ligger uden for pensum, hvis man spørger om det!

Jeg har altid kunnet lide matematik, men interesserede mig endnu mere i den pga. Gert og hans dejlig undervisning! Jeg kan virkelig ikke takke ham nok! :))

Josephine

Gert som underviser:
Den bedste underviser jeg nogensinde har haft!

Gert er en mester i at forenkle det abstrakte. Han har en utrættelig tålmodighed og altid det store overblik i en klasse.

Gert har undervist mig i matematik A og fysik B. Han har altid sat meget tid af til hver enkelt elev – især hvis man havde brug for hjælp. Han satte sig gerne ved siden af og gik tingene igennem, havde mange forskellige måder at forklare på og havde aldrig travlt med at komme videre. Man kan tydeligt mærke i Gerts undervisning og formuleringer, at han har mange års erfaring. Dette giver ham en klar fordel, da han har haft med mange forskellige mennesketyper at gøre. Derudover har en en kæmpe viden og interesse, der rækker ud over hans pensum og giver hans elever en fordel, da han ofte har svaret på yderligere interessespørgsmål og lettere kan forklare abstrakt matematik.

Gert er uden tvivl den bedste underviser jeg er stødt på!

Nadia Jensen

Gert er kanon engageret og brænder for at hjælpe dig uanset dit niveau. Jeg kæmpede med matematik gennem gymnasiet og en lærer der ikke formåede at lære fra sig og hjælpe mig. Efter 4 lektioner hos Gert gik jeg fra 02 til et 7-tal og en meget bedre forståelse af matematik. Han er pædagogisk og har en læringstill der bare gør matematik nemt.

Kan klart anbefale at tage fat i Gert, hvis du bøvler det mindste med Matematik.

Nasim Shiripour

Jeg har haft Gert som matematiklærer på C, B og A niveau. En bedre, dygtigere og mere kompetent lærer findes ikke. Enhver der få undervisning af Gert er meget heldig. Jeg havde ikke kommet igennem uden Gerts fantastiske måde at lære fra sig. De varmeste anbefalinger herfra

Amanda Aggerholm

Anbefaling:
Matematik var jeg aldrig skarp i, og fordi det var svært var jeg ikke glad for det. Men det ændrede sig da jeg startede på HF VUC Hillerød. Jeg havde Gert Friis som matematiklære, og det er jeg SÅ glad for. Matematikundervisningen med Gert var overskuelig, pædagogisk og i et tempo hvor man kunne følge med, hvis man havde svært ved matematik. Når jeg blev udfordret af mine lektier hjemme, vidste jeg, at jeg kunne spørge Gert til råds næste dag og komme på sporet igen. Jeg startede med matematik C, men endte med at udvide til A, fordi undervisningen fungerede så godt! Tak Gert!

Michelle Garcia Beck

Jeg havde Gert tilbage i 2014 på C niveau. Gert er super god til at forklare sig på en simpel måde, så jeg gik aldrig hjem bøjnakket. For Gert blev ved til jeg forstod emnet. Gert formår virkelig at gøre Matematik spændende og jeg glædede mig altid til timerne, fordi de var sjove og forståligt. Gert gjorde mig klar til B niveau som jeg desværre ikke fik hos ham men som lagde bundfundamentet til jeg kunne gå videre. Gert du har min dybeste taknemlighed 🙏🏽